Farinata

Fagiolini alla genovese - Bijgerechten

Canestrelli

Printer icon
Soort preparaat:
Bijgerechten
Onkosten:
Easy
Bereidingstijd:
Kort
Beschrijving:
Sperziebonen gecombineerd met ansjovis: een licht en smakelijk bijgerecht uit Genua, perfect met geroosterd vlees!

Belangrijkste ingrediënten:
600g sperziebonen
 
50g boter
 
3 ansjovisfilets (zonder graat)
 
1 teentje knoflook
 
peterselie
 
olijfolie
 
zout, peper
Bereidingswijze:
Was de bonen en verwijder de uiteinden. Laat het koken in zout water voor ongeveer 15 minuten. Verhit de boter en wat olijfolie in een koekenpan, snij de ansjovis, knoflook en peterselie fijn en bak ongeveer 5 ? 10 minuten. Voeg dan de uitgelekte bonen toe en bak 5 minuten. Voeg zout en peper naar smaak toe en serveer.

Recepten Ligurië


BlumenRiviera GmbH

Vakantiehuizen & accommodatie huur in Ligurië

Ossannastraße 7
80999 München
Duitsland
0049 170 48 58 68 6
info@blumenriviera.de

11 Jan - 14 Okt | Ma - Wo & Vr - Za: 10 - 19 uur, Zo: 12 - 18 uur
15 Okt - 10 Jan | Ma - Do: 14 - 18 uur

© 2000 - 2024 BlumenRiviera GmbH Vakantiehuizen & accommodatie huur in Ligurië

Fouten en wijzigingen voorbehouden, aanbod geheel vrijblijvend.